Bitcoin bereidt zich voor op de 12e verjaardag door $ 33K 7 uur na het breken van $ 30K te breken

Het lijkt erop dat Bitcoin in feeststemming is. Op zaterdag (2 januari) ging Bitcoin, volgens gegevens van TradingView, minder dan zeven uur na het doorbreken van het $ 30K-niveau op Coinbase door het prijsniveau van $ 31.000, $ 32.000 en $ 33,00 als een heet mes door boter.

Momenteel (vanaf 17:24 UTC op 2 januari) wordt Bitcoin verhandeld voor $ 32.467, een stijging van 10,57% in de afgelopen 24 uur en een stijging van 12,24% in 2021

Volgens gegevens van CryptoCompare is de marktkapitalisatie van Bitcoin momenteel ongeveer $ 603 miljard.

Hier zijn een paar interessante Bitcoin-statistieken door crypto- analysebedrijf IntoTheBlock :

John Todaro, Head of Research bij TradeBlock, zegt dat retail FOMO nog niet eens is begonnen:

Een van de vele crypto-analisten die moeite hebben om de krankzinnige prijsactie van vandaag bij te houden, is Michaël van de Poppe:

Scott Melker, een cryptohandelaar bij Texas West Capital, zegt dat het voortdurende vertoon van kracht van Bitcoin laat zien dat institutionele beleggers die de afgelopen maanden Bitcoin hebben gekocht niet gemakkelijk zullen worden losgekoppeld van hun BTC-bezit omdat ze er voor de lange termijn in zitten (in tegenstelling tot particuliere beleggers die in 2018 Bitcoin met te veel hefboomwerking kochten).

En aangezien Bitcoin op zondag (3 januari) zijn 12e verjaardag viert (dwz de verjaardag van de mijnbouw van het genesisblok), lijkt het niet onredelijk om te verwachten dat de sterke rally van Bitcoin wordt verlengd.