Menu Close

Bitcoin sjokkerer verden med $ 600 + dråpe

Vel, bitcoin har nok en gang ført oss alle til en tilstand av skuffelse. Til tross for myntens nylige bullish mønstre og det faktum at den var på en enorm rulle, har valutaen nok en gang tatt en vending til det verre, etter å ha tapt mer enn $ 600 på pressetidspunktet. Eiendelen handler nå for 11 100 dollar.

Bitcoin møter skuffende dukkert

For å være rettferdig er den fortsatt betydelig høyere enn der den sto mesteparten av forrige måned, selv om det er skuffende å se et så massivt og raskt fall med tanke på hvor godt eiendelen hadde det. Akkurat i går handlet det for så høyt som 11 700 dollar, men nå har valutaen slått på sine hausse venner og bestemt seg for å henge med bjørnene. Vi kan bare håpe at det snart blir lei selskapet deres og går tilbake til de tidligere måtene.

Verdens største cryptocurrency etter markedsverdier fortsetter å forbløffe oss alle med sin “flip-flop” -innstilling, slik tidligere president George W. Bush kan beskrive det. Det ene minuttet er oppe, det neste flyter det mot bunnen av den økonomiske stigen. For det meste ser det ut til å være den konsistente oppførselen til bitcoin, men det er alltid skuffende når det når et nytt lavmål etter å ha oppnådd nye høydepunkter.

Valutaen brukte mesteparten av årets to første måneder på å krysse gjennom hausseartet territorium. Det steg inn i midten av $ 7000-området etter en skuffende slutt på 2019 som så valutaen falle fra over $ 13 000 i løpet av sommeren ned i den lave $ 7000-serien da året opphørte. I midten av februar hadde valutaen hoppet helt inn i området 10.000 dollar, og mange analytikere var overbevist om at det sannsynligvis vil tilbringe resten av året der.

Dessverre kunne de ikke ha tatt mer feil. Ingen kunne ha spådd det økonomiske angrepet coronavirus ville bringe til USA og til resten av verden. I midten av mars hadde den digitale eiendelen falt i det høye 3000 dollar-området, og selv om dette ikke varte så veldig lenge, var det frustrerende å se at valutaen hadde tapt nærmere 70 prosent av sin verdi i løpet av omtrent fire uker .

Vil ting stige herfra?

Derfra steg eiendelen inn i $ 5000 og $ 6000-sortimentene, der den svevde i noen tid, selv om den i begynnelsen av mai hadde skutt opp igjen i den lave $ 9000-serien. Alle trodde at ting hadde gått tilbake til det normale, men til tross for noen få forsøk på å bryte inn i det fem-sifrede området, var valutaen fortsatt på $ 9000 de neste to månedene.

Nå som valutaen har brutt $ 10 000, håper alle at den vil holde seg der. Så langt har ingenting for dramatisk skjedd, selv om en nedgang på $ 600 aldri er noe å ta lett på, og uten tvil vil dette grepet føre handelsmenn til litt panikk.