Menu Close

Kinesiske Bitcoin-gruvearbeidere i Yunnan er utestengt for strømforsyning

Bitcoin-gruvearbeidere i Baoshan, Yunnan, har fått forbud mot å motta strømforsyning fra energiselskaper.
Kilden sier det er større etterspørsel etter økonomisk interesse fra myndighetene.
En nylig rapport fra den populære kinesiske kryptoreporteren, Wu Blockchain, informerte om at myndighetene i Yunnan-provinsen i Kina hadde fått ordre om at kraftselskaper skulle slutte å levere strøm til Bitcoin-gruvearbeiderne i den regionen. Myndighetene oppga ingen grunn til det plutselige forbudet. Imidlertid bemerket reporteren at det kan ha stammet fra mer etterspørsel etter økonomisk interesse.

Yunnan Bitcoin gruvearbeidere stoppet midt i kraftforbud
I følge kilden ble kraftforbudet servert til flere Bitcoin-gruvearbeidere i Baoshan-regionen i Yunnan, nettopp 30. november. Utviklingen i dag kan påvirke Bitcoin-nettverkets hashrate, gitt et stort antall krypto-gruvedrift i denne regionen. Spesielt er Yunnan den fjerde største provinsen ved Bitcoin-gruvedrift, like etter Xinjiang, Sichuan og Nei Mongol, per Cambridge BTC-gruvedriftskart.

Kinesiske Bitcoin-gruvearbeidere i Yunnan er utestengt for strømforsyning 1
Allerede ble det sett en dråpe i Bitcoin-nettverkets hashrate i går. Fra så høyt som 139 EH / s falt hashratet til 111 EH / s, ifølge informasjonen på Coinwarz. Det er muligheter for at utviklingen i Yunnan drev nedgangen. Kilden mente imidlertid at kraftforbudet ikke er et politisk press på Bitcoin-gruvearbeiderne. Det er sannsynligvis en måte for myndighetene å kreve mer økonomisk interesse.

Relaterte innlegg

  • Winklevoss Twins forutsier at Bitcoin-prisen vil slå $ 500K
  • Bitcoin-suksess hjelper ikke de andre myntene i kryptoindustrien
  • Bitcoin gruvedrift vanskeligheter nærmer seg ATH etter nesten 9% økning i siste justering
  • PayPal-sjef åpner opp for adopsjon av Bitcoin og krypto

Yunnan slår ned på gruvearbeidere
En gang i juni hadde Yunnan-myndighetene bedt mange Bitcoin-gruvearbeidere i regionen om å stoppe driften. Myndighetene sa at de fleste gruvearbeidere innførte sikkerhetsrisiko, da de angivelig koblet gårdene sine til lokale vannkraftstasjoner. Gruverne ble også beskyldt for skatteunndragelse, noe som førte til nedleggelse av 64 uautoriserte gruvedrift, inkludert nye gruveanlegg.